Over Suzanne Steltenpool

Mijn naam is Suzanne. Ruim twintig jaar ben ik geïntrigeerd door mens en werk. Denk aan: betrokken samenwerkingen, bevlogen leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Het liefst in complexe organisaties. Dagelijks stort ik me met veel plezier op dit rijtje hieronder, opgeschreven in jargon:

  • Senior case-, of procesmanagement binnen het verzuimdomein, op project- en interimbasis
  • Changemanagement verzuimcultuur en verbeteren inzetbaarheid
  • Beheersing schadelast bij WGA en ZW ERD.
  • Damage control en scenarioplanning.
  • Contracteren (inhoudelijke kwaliteit, SLA en tariefstelling) van de providerboog.
  • Verbeteren taak- en rolvolwassenheid management en bestuur in het eigen regie- en gedragsmodel.

Suzanne Steltenpool van Restart SupportRestart Support en Suzanne

Afkorting: RS. Staat voor reïntegratiespecialist. Dat is toeval, maar wel leuk.

De naam Restart Support heb ik gekozen omdat ik allereerst geloof in herstarten: je kunt altijd optimaliseren zonder dat je alles omgooit. Als organisatie, bedrijf, bestuur of als mens. Ik begin waar je gebleven bent, en help je vanuit daar verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Daarnaast ben ik supporter van leidinggevenden, bestuurders en medewerkers. Zij durven moedige stappen te zetten in hun organisatie of op het gebied van keuzes en persoonlijke ontwikkeling. En ik help ze daarbij.

Er was eens …

… een jonge Suzanne die na haar hbo-opleiding als bedrijfsmaatschappelijk werker aan de slag ging bij de Politie Amsterdam-Amstelland.

Daarna breidde ik mijn werkervaring uit met adviseursfuncties binnen de divisie Arbo van grote landelijke verzekeringsmaatschappijen. Ook heb ik voor organisaties als Politie Zaanstreek, Waterland en Kennemerland, de Sociale Verzekeringsbank, Schiphol Group, organisaties in het primair en secundair onderwijs, zorginstellingen en voor de agrarische sector gewerkt.

Opleiding en breed netwerk

Inmiddels heb ik ook een post-hbo-diploma strategisch hrm op zak, een universitaire master op het gebied van executive coaching en teamcoaching en heb ik een breed netwerk opgebouwd waarin ik nauw samenwerk met bedrijfsartsen, advocaten en andere professionals.

Meer weten over mijn diensten? Of liever direct contact?