Restart in: verzuimbeheer

Verzuimbeheer en -management is een vak apart. En dat vak is hard nodig: verzuim komt -helaas- in alle organisaties voor. Terwijl een adequate aanpak positieve effecten heeft voor mens en organisatie. Als manager, bestuurder en leidinggevende heb je hier een belangrijke rol in, en als medewerker net zo goed.

Heldere communiceren en verwachtingen managen, hanteren van emoties en rekening houden met wet- en regelgeving: het speelt allemaal mee. Daarbij liggen conflicten, demotivatie of langdurig verzuim op de loer. Dat laatste wil je voorkomen, alleen hoe pak je dat nou aan? Restart Support staat je bij.

Wat kan ik voor je doen?

Met ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van verzuim- en procesmanagement, schadelastbeheersing, re-integratie spoor 1 en spoor 2, ben ik een expert op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Ook geef ik advies op beleids- en strategisch hr-niveau, sta je bij tijdens gesprekken, help je met bemiddelen en ben goed op de hoogte van het actuele arbeidsrecht.

Hoe help ik jou met verzuimbeheer?

Telefonisch, op afstand, of tijdelijk in jouw organisatie. Daarnaast heb ik een kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar waar ik je graag ontvang. Hoe we samenwerken, hangt af van jouw vraag en behoefte.

Voor vragen, meer informatie of hulp bij het maken van een keuze, neem gerust contact met me op.