Mijn klanten

Restart Support is het bedrijf van Suzanne Steltenpool en is een bedrijfsonderdeel van Suzanne Steltenpool Managementcoaching & Advies.

Restart Support werkt met gedreven managers en directieleden in de zakelijke dienstverlening in het midden en groot bedrijf en in de publieke sector die ervan overtuigd zijn, dat investeren in het menselijk kapitaal rendeert in de bedrijfsresultaten.

De managers met wie ik werk zijn ondernemend en hebben veel kennis in hun vakgebied. Zij staan echter vaak alleen aan de top of elders binnen een organisatie en missen een sparringpartner of adviseur die hen op een effectieve /resultaatgerichte manier kan ondersteunen om organisatiekoers te bepalen en HR gerelateerde thema’s op te lossen.

Mogelijke oplossing

Zou je wel eens een onafhankelijke sparringpartner willen raadplegen die je kan helpen om  nieuwe focus en energie de krijgen om met stagnatie in je medewerkerspotentieel aan de slag te gaan?

Dan kan ik jou helpen!

Ik heb bij diverse organisaties op succesvolle wijze managers begeleid in deze problematiek. Mijn visie en werkwijze zijn erop gericht om je zodanig te equiperen, dat je zelf de regie over processen kunt nemen. Ik leer het je om het zelf te doen, altijd een stap verder te komen en ik maak mezelf overbodig.

Neem contact op >