Teamcoaching / intervisie /supervisie en begeleiding werkoverleg

  • Lopen zaken niet lekker in je team ? Komt het werkoverleg of de intervisie niet van de grond of verloopt het niet voldoende effectief ?
  • Is de verdeeldheid groot in je team of ontbreekt vertrouwen en vraag je je af hoe je dit constructief kunt aanpakken cq hier adequaat op kan sturen ?
  • Is je team verandermoe en krijg je de mensen niet meer gemotiveerd ?
  • Heb je de behoefte om een kwaliteitsslag te maken met je team en weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken ?

Ik kan je helpen en ik doe dit graag!

kompasIn de afgelopen jaren heb ik veel teams gezien die niet optimaal functioneren. Ik heb ook veel leidinggevenden gesproken die met dit probleem worstelen.

Groepsdynamiek is een bijzonder fenomeen, waar een organisatie als eea goed loopt veel profijt van kan hebben. Hoe komt het dat sommige teams bruisen van de energie en andere teams meer ‘een geheel’ vormen van loszand en negativiteit? Wat ik heb gemerkt is dat bij de aanpak van problemen in teams niet altijd goed wordt gekeken naar de randvoorwaarden om met elkaar in gesprek te gaan. Soms doet men wel een poging om iets te doorbreken, in beweging te krijgen, of in gang te zetten, echter zolang de randvoorwaarden niet geregeld zijn gebeurt er bijna zeker niets…..en zijn al je inspanningen verloren energie.

Dit kan ook anders!

Wat kan ik voor je doen ?

Wil jij ook dat ik met jou kijk naar verbetermogelijkheden en vergroten van de effectiviteit van je team?

Bel me gerust!

Hoe?

Dit kan telefonisch, via Skype, in je bedrijf /organisatie of op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar en in variabele pakketten, afhankelijk van hetgeen je nodig hebt om je gewenste resultaat te bereiken;

1. Restart instap   
Op basis van een afgesproken onderweg naar huis tele-sessie a 30 min of op Ad hoc basis, bij een acute vraag of probleem.

2. Restart Coaching in the city
Wandelsessie door de oude binnenstad van Alkmaar (2 uur) inclusief koffiebreak

 3. Restart Kompas dagdeel                  
Een dagdeel Coaching & Advies op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar of in Company.

4. Restart VIP dag                  
Een VIP Dag op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar en buiten incl. lunch, koffie /thee ed..

5. Restart 1 op 1 Pro: voor resultaat in je aanpak van verzuim, disfunctioneren en samenwerking.
In 5 gesprekken naar strategie, missie en visie ontwikkeling voor jezelf, je team, je afdeling of je organisatieeen plan van aanpak, implementatie en evaluatie  op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar of in Company.

6. Restart Abonnement of een Restart Project 
Intensief coachings- en advies traject van 4 tot 6 maanden voor meer intensieve thema’s als loopbaan- of carrière begeleiding, Executive coaching of bij reorganisatie.

7. Restart op Maat   
Businesscoaching / Executive coaching op maat.

Voor vragen, meer informatie of hulp bij het maken van een keuze, neem gerust contact met me op via tel. 06-83220682 of per email.