Loopbaan- carrière begeleiding en executive coaching

Heb je vragen of ben je niet helemaal tevreden met je loopbaan- of carrière ? Overweeg je een nieuwe stap te gaan maken of word je door veranderende organisatieomstandigheden gedwongen om een nieuwe stap te maken in je loopbaan of carrière  ? Loopbaan- of carrièrebegeleiding kan je hierbij helpen. Door middel van loopbaan of carrièrebegeleiding kun je je eigen loopbaan en/of de loopbaan van je medewerker(s) (opnieuw) tegen het licht houden en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken binnen of buiten de organisatie of afdeling, waardoor resultaten en werkplezier weer kunnen toenemen.

Executivecoaching

coachingWil je werken aan zelfgekozen ontwikkeldoelen, die samenhangen met het bereiken van zakelijke resultaten die de organisatie betreffen ? Dan kan ik je helpen door middel van Executive coaching. Bij Executive coaching komen business en persoonlijke groei samen. Ontwikkeling van het topsegment van een bedrijf/ organisatie in situaties als bijvoorbeeld, verandering van positie en/of verantwoordelijkheid, verandering van werkgever of in de raad van bestuur, een voorgestelde promotie en/of een ontwikkelingsfase in persoonlijk leven, staan bij deze vorm van begeleiding centraal.

Wat kan ik voor je doen?

Met mijn expertise en werkervaring op het gebied van loopbaan- en carrière begeleiding en advisering en coaching van managers en in alle lagen van organisaties vanuit interne en externe coach- en adviesrollen, kan ik je helpen om mens en werk gerelateerde dilemma’s op te lossen, keuzes te maken, doelen of een (organisatie)strategie te bepalen, stappen te nemen en/of in de rol van sparringpartner met je werken aan persoonlijke ontwikkeling om je functie /professionele rol nog beter uit te voeren en in te vullen. Mijn ervaring met begeleiding en advisering van vele managers in diverse branches en sectoren draagt bij aan het feit dat ik me in verschillende bedrijfsculturen kan inleven en kennis en ervaring sector overstijgend kan inzetten.

Hoe?

Dit kan telefonisch, via Skype, in je bedrijf /organisatie of op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar en in variabele pakketten, afhankelijk van hetgeen je nodig hebt om je gewenste resultaat te bereiken;

1. Restart instap   
Op basis van een afgesproken onderweg naar huis tele-sessie a 30 min of op Ad hoc basis, bij een acute vraag of probleem.

2. Restart Coaching in the city
Wandel
sessie door de oude binnenstad van Alkmaar (2 uur) inclusief koffiebreak

 3. Restart Kompas dagdeel                  
Een dagdeel Coaching & Advies op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar of in Company.

4. Restart VIP dag                  
Een VIP Dag op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar en buiten incl. lunch, koffie /thee ed.

5. Restart 1 op 1 Pro: 
In 5 gesprekken naar strategie, missie en visie ontwikkeling voor jezelf, je loopbaan of carrière, je afdeling of je organisatieeen plan van aanpak, implementatie en evaluatie  op mijn kantoor in de oude binnenstad van Alkmaar of in Company.

6. Restart Abonnement of een Restart Project 
Intensief coachings- en advies traject van 4 tot 6 maanden voor meer intensieve thema’s bij loopbaan- of carrière begeleiding, Executive coaching of bij verandering of reorganisatie.

7. Restart op Maat   
Businesscoaching / Executive coaching op maat.

Voor vragen, meer informatie of hulp bij het maken van een keuze, neem gerust contact met me op via tel. 06-83220682 of per email.